You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Zand is heerlijk om mee te spelen. Zowel voor binnen als buiten.

Zand is heerlijk om mee te spelen. Zowel voor binnen als buiten.

Mijn jongens zijn wormen. Ze spelen altijd heerlijk in het zand. Op het strand, in het bos, in de speeltuin en ook hier thuis. Ze vinden zand geweldig om mee te spelen!
Thuis hebben we al een aantal verschillende soorten binnenspeelzand gebruikt.

Angel-sand-1

Ik heb bij een doe-het-zelf-zaak een bak voor onder een droger gekocht. Dat gebruiken we als zandbak. Je kan het ook in de foto hierboven zien. De bak is lekker groot en hiermee kunnen 2 of drie kinderen wel heerlijk met het zand spelen.

Nu het warmer wordt zullen we ook wat vaker naar het strand gaan met de jongens. Mijn zoontjes spelen dan liever in het zand dan in het water. Natuurlijk hebben we al emmers en schepjes van de afgelopen jaren, maar ik moet zeggen dat ik nu de laatste dagen wel erg leuke speelsetjes voorbij zie komen.

speelzand1 speelzand2

 

Dit zag ik gisteren bij Kruidvat.

speelzand3

Ook Bol.com heeft leuk zandspeelgoed voor kinderen.

Keuzes zat dus! Ik zal eens goed rond moeten kijken voordat ik een keuze maak.
Wil je zelf speelzand maken voor je kind? Dan heb ik hier een instructiefilmpje voor je.

Leave a reply