You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Letter boek – Leuk voor kleuters die interesse hebben in letters

Letter boek – Leuk voor kleuters die interesse hebben in letters

Mijn zoontje van 5 zit in groep 2. Hij is dol op voorgelezen worden, maar hij ziet mij en zijn broer voor onszelf uit boeken lezen en hij wil dat ook graag. Hij kent al bijna alle letters en hij kan al hakken en plakken. Toch zijn veel AVI start oefenboekjes nog heel moeilijk voor hem om helemaal alleen te lezen.
Dat was gauw opgelost toen ik dit letterboekje van Maan roos vis voor hem had gekocht. Hij leest hierin geen verhaal, maar hij leest woordjes en bekijkt de plaatjes.

Dit boekje kan hij wel zelf zonder hulp lezen. Het boek heeft ook aardig wat bladzijden, dus hij is er wel even mee bezig en heeft het gevoel dat hij net zo intensief bezig is als mijn oudste zoon en ik. Leuk voor zijn leesplezier dus!

Leuk-oefenmateriaal-om-te-leren-lezen-en-schrijven-4

Ben je op zoek naar andere leuke en creatieve wijze om samen met je kind te oefenen met lezen? Hier heb ik allerlei oefentips voor het leren lezen voor je.
Hier laat ik je nog meer leuk oefenmateriaal zien. Het is nu niet meer te koop bij Albert Heijn, maar nog wel via Bol(.com) te bestellen.

Bij de bibliotheek zijn ook al best veel leuke oefenboekjes te leen. Per AVI-niveau kan je handige boekjes vinden. Een bibliotheekabonnement is vaak gratis voor kinderen.

Verder heb ik hier een lijst met handige apps voor kinderen om te oefenen met lezen.

letter-boek

Leave a reply