You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Juf Jannie – letters leren lezen voor iPhone, iPad en Android

Juf Jannie – letters leren lezen voor iPhone, iPad en Android

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

googleplayBegint je kind zich te interesseren voor letters?
Juf Jannie – Letters leren lezen is bestemd voor kinderen vanaf 4 jaar die interesse hebben in letters lezen. De app bestaat uit zeven leuke oefeningen die uw kind helpen om het lezen van de letters onder de knie te krijgen. De letters worden net zo uitgesproken als uw kind ze ook op school leert (fonetische uitspraak).

Met behulp van zeven leuke oefeningen zal uw kind:

 • kennis maken met de letters
 • leren welke klanken bij de letters horen
 • leren luisteren naar de klanken
 • leren articuleren
 • begrijpen dat alle letters uit een hoofdletter en een kleine letter bestaan
 • letters leren lezen
 • de beginletters van woorden herkennen

 

 

 

 

 

De oefeningen:

 • De klanken van de letters horen.
 • De gevraagde letters aanraken.
 • De kleine letters naar de hoofdletters slepen.
 • Plaatjes afmaken door de gevraagde letters aan te raken.
 • Leren wat de beginletter van een woord is door middel van plaatjes.
 • De letters bij de plaatjes zoeken.
 • De plaatjes bij de letters zoeken.

Laat uw kind aan de slag gaan met deze leerrijke app en uw kind leert spelenderwijs letters lezen.

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

googleplay

24 Responses to Juf Jannie – letters leren lezen voor iPhone, iPad en Android

 1. Onze dochter Sharon is nu 21 jaar. Door een ernstige ontwikkelingsachterstand is haar mentale leeftijd zo’n 4 á 5 jaar. Hoewel ze nu geen school meer heeft, waar overigens niets tot weinig aan de ontwikkeling is gedaan, heeft ze de laatste tijd steeds meer interesse om dat hele moeilijke lezen onder de knie te krijgen.
  Door een bericht op Sociale Media kwam ik achter deze app van Juf Jannie. Geinstalleerd op mijn Android tablet en sindsdien ben ik dat ding kwijt!
  Dagelijks zit ze te oefenen om de letters onder de knie te krijgen. De vooruitgang is verbazingwekkend te noemen. Nu is het nog het koppelen van de plaatjes van de letters aan de klank. Ze is erg visueel ingesteld, dat maakt dat de app door haar opzet heel aantrekkelijk is voor haar. Ik hou je op de hoogte van haar onwtwikkelingen.

  Henk

 2. Wat een leuk spel! Zeker voor mijn dochtertje als ze wat ouder is. Ze is nu anderhalf en al dol op de iPad 🙂 Wel leuk dat er zulke applicaties voor de iPad ontwikkeld worden!

 3. Lijkt erg leuk! Jammer dat ik geen creditcard heb dus kan hem niet kopen via de google play store! Hoop dat google hier een keer iets op verzint, gwn betalen via ideal ofzo..

 4. Goede ervaring met de boerderij alleen bij letters geen geluid, en alles staat goed ingesteld. Heel jammer wachten op een update dus. Ipad2

 5. Ga naar instellingen algemeen. Kijk bij functie zijschakelaar. Staat het vinkje op geluid uit in plaats van Rotatievergrendeling?
  Het vinkje moet juist op geluid uit staan en niet op rotatievergrendeling.

 6. Hallo, ik heb ook geen geluid. Ik heb gecontroleerd of in de algemene instellingen het geluid op uit staat. Maar dan nog geen geluid. Jammer. Ik wil mijn kind met deze app aan de slag laten.

 7. Allereerst een vraag. Is dit alleen bij mijn app of bij meerdere apps? Er zijn die apps die over de geluidsinstellingen heen gaan en die geven altijd geluid, maar mijn app niet.

  Zou je even deze gratis app kunnen downloaden om te zien of daar het geluid er wel van doet? https://itunes.apple.com/nl/app/toca-kitchen-monsters/id510301841?mt=8

  Ga naar instellingen op de iPad. Dan Algemeen.
  Onder functieschakelaar kies je voor geluid uit. Het vinkje moet dus aanstaan bij geluid uit.

  Ik zal ondertussen even in de instellingen bekijken wat het nog meer zou kunnen zijn.

  Nog een paar kleine dingetjes: Als je aan de zijkant van je iPad kijkt, staat het geluidsknopje dan wel aan of zie je een rood stipje in het schuifknopje? En staat het geluid wel aan? Zie je ook echt witte vierkantjes als je het geluid harder zet?

 8. Ik heb vanmorgen de app gekocht in de app store maar helaas geen geluid. We kunnen er nu niks mee en dat is toch wel teleurstellend na betaling van 2,60. Wat te doen?

 9. ha juf jannie! Ik heb een vraag. Onze zoon heeft een vorm van dysfasie en heeft moeite met zich uitdrukken. We gaan hier met de logopedie aan de slag om hem al lezend te leren praten! Nu is hij dol op de Ipad en ik dacht, we gaan er mee aan de slag. Wat denk jij? Heb je ervaringen met deze methode en logopedie? Ben heel benieuwd! Groetjes Marlotte

 10. Zelf heb ik hier geen ervaring mee, maar na honderden apps samen met mijn zoontjes te hebben gespeeld weet ik wel welke apps geschikt zijn om samen te spelen en die tot samen praten leiden.
  Hoe oud is je zoontje?

 11. Mijn zoontje vond deze app erg leuk om samen te spelen http://georiot.co/jGr Hij vroeg me dan steeds of ik wilde drinken, of ik een koekje enzo wilde. Het was erg gezellig om deze app samen met hem te doen.
  Ook deze app http://georiot.co/10Ca was vooral leuk vanwege de gesprekken. Om de beurt speelden we klant en winkelier en kwebbelden we er samen op los.
  Er zijn er wel meer maar deze twee vind ik het meest uitdagen tot samen spelen en samen kwebbelen. Het praten is veilig, omdat het niet van je wordt verwacht om te presteren, je praat samen omdat je het samen leuk hebt.
  Mijn emailadres: [email protected]
  Laat me maar weten of het lukt met deze apps. Als je verdere vragen hebt, stel ze gerust.

 12. Apps gekocht en via familiedelen gedeeld op de ipad. Plotseling werkt familiedelen voor deze app niet meer en krijg ik de melding dat ik de app nogmaals moet kopen. Graag een oplossing hiervoor.

 13. Wat jammer dat je problemen ondervindt, maar hier kan ik je niet verder mee helpen. Dit is geen probleem met de app maar met je account en Family sharing en daar hebben appdevelopers helemaal geen invloed op. Dat wordt helemaal beheerd en aangeboden door Apple en daar hebben we geen toegang toe (ook al zouden we dit graag willen). Het enige wat ik je kan zeggen is “check of je goed bent ingelogd” en neem contact op met Apple als het probleem aanhoudt.

Leave a reply