You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Leuke badproducten van Risso – Badpopz, kleurstoffen en kleurcapsules

Leuke badproducten van Risso – Badpopz, kleurstoffen en kleurcapsules

Ik heb van https://www.trendyspeelgoed.nl/ leuke producten gekregen voor kinderen om mee te spelen in bad.
Ik heb deze badproducten getest op mijn YouTubekanaal:

  • Risso badfun kleurstof (geel, rood en blauw)
  • Risso Badpopz

Badpopz zijn handige capsules die oplossen in warm water. Er komen dan drie leuke sponsfiguurtjes tevoorschijn. Kinderen kunnen daar heel leuk mee spelen in bad. Omdat de drie sponsjes een thema hebben kan een kind fantastische verhalen verzinnen tijdens het badspel. De sponsjes zijn ook na het badderen natuurlijk nog leuk en creatief te gebruiken.

Met de Risso badfun kleurstofpotjes kan je het badwater of zwembadje een leuke kleur geven. Kinderen kunnen verschillende kleuren gebruiken om te experimenteren met het mengen van kleuren. De kleurstof is niet giftig, je haar wordt niet gekleurd en de kleurstof is volledig af- en uitwasbaar.
In onderstaande video laat ik deze producten zien. Ik laat ook zien hoe je een handdoek in het water kan doen en dat het niet verkleurd.
Dat is best bijzonder want je hebt maar één theelepeltje poeder nodig om het badwater een mooie kleur te geven. Zo heb je lang plezier van deze kleurstof. Na openen is het nog 1 jaar houdbaar.
ongeopend is het 2 jaar houdbaar.

Bekijk de producten in onderstaande video.

Waar zijn deze Risso badfun producten te koop?

Risso badpopz

Er zijn 8 verschillende thema’s Badpopz te koop:

  • Insecten
  • Dinosaurussen
  • Boerderijdieren
  • Wilde dieren
  • Zee en zand
  • Vervoer
  • Prinses
  • Fantasie

In één capsule zitten 3 leuke sponsjes in een leuke vorm. Per thema zijn er 5 sponsfiguurtjes. Het is dus spannend welke 3 figuren tevoorschijn zullen komen nadat de capsule is opgelost.
Kinderen kunnen een verhaal uitspelen tijdens het badderen, omdat de sponsjes samen één thema vormen. Denk daarbij aan een spannende auto achtervolging of een bal voor de prinses in het kasteel.
Het is een leuke ontdekking voor jonge kinderen omdat de capsule oplost in het water. Je kan het ook met je vingers voelen om te ontdekken wat het oplossen van materiaal inhoudt. Dan drijven de sponjes ineens naar boven en lijken ze te groeien. Dit is heel mooi voor de ontwikkeling van kinderen om zo spelenderwijs te ontdekken.
Na het badderen kan je de sponsjes ook nog gebruiken om te stempelen, knutselen en nog veel meer.
Goedgekeurd voor kinderen vanaf 3 jaar.
Risso Badpopz zijn goedgekeurd voor de Standaard EN72 en zijn voorzien van CE keurmerk. De capsule is van gelatine.
De capsule is te groot om door te slikken. Als een kind dit toch eet, zal het oplossen en op de natuurlijke manier passeren. Natuurlijk is het niet bedoeling dat een kind het gaat eten.

Risso badfun kleurstof

Dit is beschikbaar in de kleuren rood, geel en blauw. Er zijn ook handige capsules te koop met de kleurstof erin. Twee capsules zijn genoeg om het badwater aantrekkelijk te kleuren. Heb je een potje, dan is één theelepeltje al voldoende.
Het is niet giftig, vlekt niet en is dermatologisch getest. De kleurcapsules zijn goedgekeurd conform de EU Cosmetic Safety Standard EC 1223/2009. Het is gemaakt van natriumcarbonaat, citroenzuur, natriumchloride, maltodextrine, rood 40 (CI16035), blauw 1 (CI42090), geel 5 (CI19140).

Kinderen kunnen heerlijk aan de slag gaan met de primaire kleuren en zo nieuwe kleuren mengen terwijl ze er zelf in spelen.
Ook leuk voor in het zwembadje in de tuin!

 

 

Leave a reply