You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Nationaal videogame museum

Nationaal videogame museum

In Zoetermeer is een heel leuk museum voor kinderen. Het is een videogame museum waar je kennis kan maken met de geschiedenis van videogames door allerlei spelletjes te spelen.
Je betaalt entreekosten en verder is alles gratis om te spelen.
Heb je vroeger zelf ook meerdere guldens in arcadekasten gegooid om één of meerdere spellen te spelen? Dan maakt dat dit uitstapje nu juist extra bijzonder. Je kan je kind laten zien hoe jij vroeger je games hebt gespeeld.
In de video hieronder geef ik je een indruk van dit museum.

Ik zag dat je er ook voor kan kiezen om hier het kinderfeestje van je kind te vieren. Dit lijkt me best leuk en ook erg handig. Zelf hebben we dit jaar ook LAN parties geregeld als kinderfeestje voor onze eigen kinderen. Zie video hieronder.

Leave a reply