You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Omniversum – uitstapjes – op stap met kinderen

Omniversum – uitstapjes – op stap met kinderen

 

Inhoud:
Locatie: Den Haag – Zuid Holland
Wat is Omniversum?
Waarom is Omniversum leuk voor kinderen?
Wat is er te doen in Omniversum?
Handig om te weten.

Wat is Omniversum?

Omniversum is te vergelijken met een bioscoop. Je gaat naar een film kijken, maar de wijze waarop je de film te zien krijgt en beleeft is spectaculair!
Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. Het dak is het scherm en het dak heeft een ronde balvorm.  Dit koepelscherm is zo groot als een half voetbalveld. Overal waar je kijkt zie je de film.
Je beleeft de films in het Omniversum. Het lijkt alsof je zelf door de lucht vliegt en alsof je zelf in de zee aan het zwemmen bent en de dolfijnen zo kan aanraken!

Waarom is Omniversum leuk voor kinderen?

Ik ben weleens vaker naar het Omniversum geweest met mijn zoontjes. Ik vind het iedere keer weer een enorme ervaring voor ze. Ze beleven de film op een bijzondere wijze en het blijft ze altijd bij.
Ook vind ik de films een geweldige educatieve waarde hebben. Mijn jongens leren iedere keer weer enorm veel van de films die ze daar zien. Omdat de film zoveel emotie bij ze oproept, het lijkt alsof ze daar zelf zijn en er zelf rondlopen en alles zelf zouden kunnen aanraken, onthouden ze ontzettend goed wat ze daar zien en horen. Zo weten mijn zoontjes precies wat een Monarch vlinder is en hoe ze eruit zien. Dat zullen ze nooit meer vergeten!

Omniversum zaal

Wat is er te doen in Omniversum?

In Omniversum kijk je naar de films. Ieder uur draait er weer een nieuwe film. Op dit moment draaien er 8 verschillende films waar je uit kan kiezen.
Het is enorm geweldig om een film in Omniversum te zien. Ik vind een een prachtige ervaring. Daarnaast zijn de films ook erg leerzaam. Je leert weer iets van de wereld.

Een film duurt ongeveer 45 minuten dus prima vol te houden voor kinderen.

Handig om te weten.

  • Als je een tweede film op dezelfde dag zou willen zien, krijg je korting op die film.
  • Op de website kan je trailers van de films zien die draaien.
  • Je kan een filmpje bij Omniversum mooi combineren met een andere attractie in de buurt. Bekijk een film bij Omniversum en bezoek Museon (ernaast). De combinatieprijzen zijn erg aantrekkelijk!

 

One Response to Omniversum – uitstapjes – op stap met kinderen

Leave a reply