You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Safari Parc Monde Sauvage – Aywaille (België)

Safari Parc Monde Sauvage – Aywaille (België)

Inhoud:
Locatie: Aywaille – België

Wat is Safari Parc Monde Sauvage?
Waarom is Safari Parc Monde Sauvage leuk voor kinderen?
Wat is er te doen in Safari Parc Monde Sauvage?
Handig om te weten.
Tips.

Wat is Safari Parc Monde Sauvage?

Het gaat om een grote dierenpark met dieren uit de hele wereld. Er is een wandelroute met 220 soorten dieren en een safari route waarover je kan rijden met je eigen auto of in een treintje van het park. Een rit met de trein kost een paar euro per persoon.

safari park monde sauvage

Waarom is Safari Parc Monde Sauvage leuk voor kinderen?

Het is erg leuk voor kinderen om de dieren van de wereld te bekijken. Het is nog leuker voor kinderen om de dieren vrij te zien en niet alleen maar in kooien of afgesloten leefplekje. Vooral het safari ritje is erg leuk voor kinderen, omdat ze de dieren vrij zien rondlopen. Zo krijgen ze een beter beeld van het leven van de verschillende dieren in het wild. De shows zijn ook leuk voor kinderen omdat ze de dieren in actie zien.

Wat is er te doen in Safari Parc Monde Sauvage?

  • Er is een wandelroute waarbij je naar 225 soorten dieren kijkt.
  • Er is een safari route waarbij je langs dieren rijdt die vrij rondlopen. Zo rijd je langs dieren van 3 verschillende continenten.
  • Er zijn 3 shows: met papegaaien, zeeleeuwen en roofvogels.
  • Er is ook een speeltuintje voor de kinderen.

Handig om te weten

Er is niet zoveel kans op krassen op je auto tijdens de safari route. De dieren die er los lopen zijn geen dieren die op je auto komen. De zebra’s komen hooguit een kijkje nemen en laten zich door je aaien.

Een safari met het treintje kost een paar euro per persoon (3 euro terwijl ik dit schrijf). Je kan het bedrag niet pinnen, zorg er dus voor dat je geld bij je hebt.

Naar de WC gaan kost 0,30. Neem dus genoeg muntgeld mee.

Tips

Als je naar het centrum Source O Rama bent geweest krijg je 30% korting op de toegangsprijs voor Safari Parc Monde Sauvage.
En met je betaalbewijs van Safari Parc Monde Sauvage krijg je weer 20% korting voor de grotten van Remouchamps. Als je toch van plan bent deze plekken te bezoeken, dan is dit een voordelige volgorde!

Je kan ook een combinatiekaart kopen. Je bezoekt zowel Monde Sauvage als de Grotten van Remouchamps en betaalt 2 – 5 euro minder dan normaal.

Leave a reply