You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

POKÉMON Detective Pikachu

Vandaag is het Vaderdag. Ik vroeg mijn beide zoontjes wat ze wilden doen voor hun vader. Ze hadden hier allebei al goed over nagedacht en hun antwoord was duidelijk. De één wilde speciale cheeseburgers met eigengemaakte saus maken en de ander wilde naar POKÉMON Detective Pikachu in de bioscoop.
Dit laatste bleek een gepaste keuze te zijn, want de film draait over de band tussen een vader en zoon.
Deze film paste perfect bij deze gelegenheid. We hebben zo van de film genoten dat ik daarom besloten heb vandaag een stukje hier te plaatsen over de film.

Toen het spel Pokémon Go uit was gekomen hebben we het samen gespeeld. Mijn jongens kennen ook alle Pokémonseries en hebben natuurlijk ook de trading cards gespaard en zelfs daarmee het spel gespeeld.
Alleen al daarom leek het ons leuk om de film met ze kijken.


We vonden het erg leuk om de Pokémons zo op het grote doek te zien. Dat is nog eens wat anders dan de Pokémons op je telefoon of op de speelkaarten. Ze komen in de film mooi tot leven.
De film is lekker spannend en ook leuk genoeg voor ouders. We hebben de film in 3D gekeken in een kleinere bioscoop. Wat beeld betreft was dit wel jammer. We hadden dan beter voor 2D kunnen gaan, omdat het allemaal te donker was. De film zelf is al donker en met de bril werd dit verergerd. Met een beter filmdoek zou dit denk ik wel beter zijn geweest.

Mijn mening: Leuke film! Extra leuk als cadeau van een zoontje voor zijn vader. Mijn zoontje vond het wel een beetje een zielige film.

Leave a reply