You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Hoe maak je een zomer bullet journal met een leuk boekje?

Hoe maak je een zomer bullet journal met een leuk boekje?

Materialen om te knutselen:

  • Leuk boekje zonder lijnen
  • Potlood en gum
  • Gekleurde stiften
  • Gekleurde pennen

Ik heb een notitie boekje gekocht (bij Flying Tiger voor 2 euro) en dat gebruik ik deze zomer als bullet journal om bij te houden wat ik nog wil doen en mijn planning overzichtelijk en leuk te houden. Wil je zelf ook een eigen zomer bullet journal maken? Pak een potlood en papier en doe mee met onderstaande video.

Houd je ook van tekenen?
Hier zie je leuke en schattige tekenvideo’s.

Wil je meer filmpjes van mij zien? Word lid van mijn YouTubekanaal. Klik op het plaatje hieronder.

youtube-abonneer-button

Leave a reply