You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Elvy’s eigen wereld 2 – So fancy!

Elvy’s eigen wereld 2 – So fancy!

Doelgroep: Vanaf 11 jaar. 
Titel: Elvy’s eigen wereld 2 – So fancy!
Schrijver: Jill Schirnhofer 
Uitgeverij: Gottmer
ISBN: 9789025768331 
ISBN Ebook: 9789025769697
Alle boeken van deze serie:

Te koop bij Bol.com

Ebook in Kobo Plus is gratis voor abonnees:

Het verhaal

Het is herfstvakantie en Elvy gaat naar Londen om tijd door te brengen met haar beste vriendin Katie. Samen kunnen ze weer werken aan hun eigen onderneming die ze samen zijn begonnen in deel 1 van deze serie. Aan het einde van deel 1 kreeg Elvy een brief van Ce de la C, een populaire fashion tijdschrift. Het is de droom van Katie om met ze in contact te komen, maar hoewel ze meerdere keren hebben geprobeerd om contact op te nemen, naar aanleiding van de brief, krijgen ze maar geen gehoor. Het is alsof ze bij Ce de la C totaal zijn vergeten wie ze zijn. Omdat dit de droom is van haar beste vriendin, besluit Elvy dit waar te maken voor haar en ze bedenkt een geweldig plan!

Na Elvy’s succes in deel 1 had ik wel verwacht dat haar leven net zo fijn en gelukkig zou zijn als ze het had gehad tijdens haar vakantie. Zo gaat het dus niet. Op school kan ze nog steeds geen vrienden maken. Wel zijn haar ouders en leraren minder bezorgd om haar tekengedrag. Ze heeft al bewezen dat ze hier haar geld mee kan verdienen.
Gelukkig heeft ze nu even vakantie en heeft ze een geweldige tijd bij haar vriendin in Londen. Alleen nog even haar vriendin in contact brengen met haar idool bij Ce de la C en alles is perfect! 
Het is geweldig om een beste vriendin te hebben, maar soms wordt je vriendschap ook behoorlijk op de proef gesteld, want als je alles voor elkaar krijgt wat je zou willen zullen bepaalde keuzes ook heel zwaar zijn!

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Mijn mening

Deze serie gaat leuk verder in dit deel. Deze boeken geven je een vrolijk gevoel en inspireren je om ook het beste uit jezelf te halen.
Het is fijn om gezellige boeken te lezen zonder dat er vervelende mensen en pestkoppen in zitten.
In dit deel gaat het vooral over de vriendschap van Elvy en Kate. Elvy doet enorm haar best om de droom van Kate waar te maken, maar daarbij loopt ze ook tegen haar eigen grenzen aan. Wat doe je als je beste vriendin van je verwacht dat je iets doet waar jij je heel naar bij voelt? Dit wordt op een mooie wijze aangekaart en ook leuk uitgewerkt in het boek.
Verliefdheid speelt weer een rol. Zowel de relatieproblemen van Joy, de zus van Elvy, als Elvy’s eigen verliefdheid spelen een rol in dit boek.
Het lopen van een stage komt ook aan bod in dit boek. Dit is niet zomaar een stage, maar eentje waar veel fashiongirls van zullen dromen!
Een leuk en gezellig boek voor meisjes van 10 tot 13 jaar over fashion, je eigen onderneming beginnen, vloggen/bloggen, vriendschap en verliefdheid.

Zelf kwam ik dit boek tegen op Storytel. Ik heb een Storytelabonnement en luister graag naar verhalen die aan me worden voorgelezen. Dit boek wordt op Storytel in het Nederlands aan je voorgelezen.

Leave a reply