You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Kruidvat speelgoed met fikse korting

Kruidvat speelgoed met fikse korting

Deze week zie ik leuke aanbiedingen voor speelgoed in de Kruidvat folder. Er zitten leuke cadeautjes tussen voor een verjaardag of om opzij te zetten voor in de decembermaand.
Hieronder zal ik het een en ander laten zien. Ik hoop dat er wat leuks tussen zit voor je.

Zelf ben ik ook benieuwd naar de pakketten met dieren superdough. Ik zie in de folder dat de klei na het drogen weer herbruikbaar is door er een beetje water aan toe te voegen. Ik ga deze week zelf ook zo’n pakket kopen.
De Pikmi Pops ken ik wel. Die zijn erg schattig. Kijk maar naar de video hieronder.

Ik zie dat de Baby Alive poppen ook een mooie prijs hebben op het moment.

Je hebt de keuze uit een spaghetti-etende en smoothie-etende babypop met 3 AA batterijen (inclusief). Deze poppen maken geluidjes en zinnetjes.
De Party popteenies zijn te koop voor een klein prijsje. Ben je benieuwd naar het speelgoed? Kijk maar naar de video hieronder.

Verder zie ik ook een leuk pakket met Play-Doh klei. Het bevat 4 potjes gewone klei, 4 potjes confettiklei, 4 potjes glitterklei en twee stukken kleigereedschap. Dat zijn best veel potjes voor maar 9 euro.

Leave a reply