You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Dr. Panda klusjesman – app review

Dr. Panda klusjesman – app review

Wat leert je kind van deze educatieve app:

  • Wat er in het huis zoal gebeurt aan klusjes.

Doelgroep:

2 t/m 5 jaar

Get it on Google Play

Dr. Panda is in inmiddels welbekend bij ons thuis. Al sinds de eerste app Dr. Panda leer het me, zijn mijn zoontjes fans van de digitale Dr. Panda.

Plus

  • Leuke app!
  • Lekker bezig zijn met klusjes in huis.
  • Geen gesproken of geschreven taal.
  • Aantrekkelijk voor kinderen.
  • Beloning met glinsterende sterretjes en een “high five”.
  • Past bij thema huis en verhuizen.

Min

  • Niks.

De app
Kinderen kunnen in de huid van een klusjesman kruipen met behulp van deze app. Timmeren, verven, metselen, enz. het kan allemaal met Dr. Panda klusjesman.
Er zijn meer dan 13 verschillende klusjes voor de kinderen om te klaren. Bij het opstarten van de app komen de kinderen al gelijk in een huis om een aantal klusjes te doen voor de familie die er woont.
Repareer de stoelen, geef de kast een nieuwe kleur en repareer het stapelbed.
Alle klusjes klaar? Ga dan naar de volgende familie. Ook zij kunnen je hulp goed gebruiken!

Dr.-Panda-Handyman-1 Dr.-Panda-Handyman-2

Mijn mening
De apps van dr panda zijn altijd erg leuk voor kinderen! Zodra mijn zoontje van 5 jaar ontdekt dat er een nieuwe app van Dr. Panda te koop is, komt hij weer met zijn spaarpot aanzetten.
Hij wil ze dan gelijk kopen en hij is bereid er zelf voor te betalen.

Dr. Panda klusjesman ziet er heel mooi en aantrekkelijk uit. De spelletjes zijn heel leuk en alles ziet er ook zo schattig uit. Alles aan de app nodigt uit om te spelen. Bij het volbrengen van de korte opdrachten worden de kinderen steeds beloond met sterretjes en een high five van Dr. Panda.

Je kind kan steeds zelf kiezen welke klusjes het wil doen. Wil je kind liever een andere familie helpen? Dat kan! Door het pijltje aan te raken gaat je kind door naar een andere dierenfamilie.

Deze app biedt een leuke manier voor kinderen om kennis te maken met de gang van zaken in een huis. Wat gebeurt er bij een verhuizing? Wat moet er allemaal in het huis gebeuren?

Er zijn geen in app aankopen. Wel kan je kind vanuit de app naar de appstore, dus ik raad je aan om je apparaat zo in te stellen dat je kind niet zelf apps kan kopen.

Er is geen geschreven of gesproken tekst in de app. Dat maakt dat de app goed te gebruiken is voor kinderen uit allerlei landen.

Leave a reply