You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Dagje uit met de kinderen via Fijnuit.nl

Dagje uit met de kinderen via Fijnuit.nl

Ik mag nog niet te vroeg juichen, maar de koude winterdagen lijken alweer bijna voorbij te zijn. Wij lijken hier thuis best wel op beren. In de winter doen we het rustig aan wat uitstapjes betreft. Hooguit zo nu en dan eens naar een musea waarbij we heerlijk warm binnen kunnen rondwandelen en nieuwe dingen kunnen ontdekken, maar zodra de warmere dagen eraan komen willen we op stap!
De kinderen hebben alweer bijna vakantie en dan willen we dus weer leuke dagen plannen. We willen niet te veel blijven hangen op plekken waar we al geweest zijn. We houden van variatie en nieuwe dingen, dus moet ik weer op zoek gaan naar nieuwe bestemmingen voor een dagje uit.
Zo kom ik uit bij Fijnuit.

www.Fijnuit.nl staat vol met tips, korting, informatie, foto’s, video’s, enz. Heel handig om op zoek te gaan naar de leukste uitjes met kinderen.
Wanneer je naar de website gaat kan je al snel kiezen hoe je op de website wil gaan zoeken.
Je kiest dan uit:

  • Dagje uit
  • Uit met kids
  • Korting

fijnuitwebsite1

Natuurlijk neem ik dan een kijkje bij “Uit met kids“.
De tips die je krijgt worden op een prettige wijze aan je getoond. Heel duidelijk en overzichtelijk en je ziet gelijk wat andere ouders ervan vonden en je kan in een paar regels vast een beetje erover lezen. Genoeg om te snappen waar het om gaat (pretpark, kinderboerderij, musea, dierentuin, enz.)

fijnuitwebsite2 

Het valt me op dat er veel geweldige tips tussen staan. Wij gaan best vaak op pad met de kinderen en de meeste plekken die ik zo zie, hebben we ook al bezocht. Zo krijg ik gelijk een goed gevoel bij de website.
Hierdoor weet ik dat de andere tips, waar we nog niet zijn geweest, ook wel goed zullen zijn. Op deze wijze kan ik natuurlijk de aankomende uitstapjes plannen. Ik kan gewoon de tips één voor één langs gaan en er eentje uitkiezen waar we nog niet zijn geweest.

Je kan ook gerichter te werk gaan. Bovenaan kan je aangeven in welke plaats of postcode je een uitstapje zoekt. Je kan ook zelfs aangeven wat jouw voorkeur heeft. Zo kan je o.a. kiezen voor pretparken, musea, binnen- of buitenspeeltuinen, dierentuinen, kinderboerderijen, enz.
Bij het knopje “Bekijk meer” krijg je meer informatie over het uitstapje. Je wordt ook doorverwezen naar reviews met extra beeldmateriaal en of videomateriaal. Je krijgt zelfs te zien of je gebruik kan maken van een actie en je de kaarten dus met een mooie korting kan bestellen. Dit scheelt me weer veel werk. Omdat we veel op stap gaan weet ik ook dat je bijna altijd wel korting kan krijgen op de meeste plekjes. Normaal gesproken kost me dat wel wat zoekwerk op het internet voordat ik een korting kan vinden. Hier kan ik dat meteen zien.

Je kan natuurlijk ook gewoon gelijk kijken bij korting om te zien waar je een uitje met een mooie korting kan vinden.

 

 

 

Leave a reply