You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Winactie: Dummie de mummie – filmeditie

Winactie: Dummie de mummie – filmeditie

*** En de winnaar: Ilse Brinkhuis Gefeliciteerd! ***

Ken je de Dummie de mummie boeken nog niet? Lees dan snel mijn boekreviews! Ik kan je die boeken echt van harte aanraden voor kinderen.

Mijn boekreviews:

De boeken gaan over Dummie, Goos en zijn vader Klaas.
Voor de buitenstaanders is Dummie een ernstig verbrand jongetje uit Egypte. Zijn hoofd zit stevig in verband. In werkelijkheid is hij een mummie. Natuurlijk is Dummie anders dan de andere kinderen. Hij maakt graag grapjes en gedraagt zich uitbundig. Goos voelt zich erg verantwoordelijk voor Dummie en doet zijn best zo goed mogelijk voor hem te zorgen en zijn geheim te bewaren.
Gek genoeg gaat het ook allemaal best aardig.

Ik vind de boeken erg leuk. Ik kan me voorstellen dat er veel kinderen zullen zijn die plezier zullen beleven aan de grappige situaties en de zeer spannende momenten.

Je kind kan nu ook van Dummie de mummie genieten in de bioscoop. Wij zijn in de herfstvakantie naar de film geweest en dat was echt heel leuk!
Er is nu ook een speciale filmeditie van deel 1 uitgekomen met de foto’s uit de film.

Dummie-de-mummie2

De boeken zijn ook te koop in iTunes:

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Winactie

Omdat de feestdagen eraan komen mag ik 1 van jullie kinderen blij maken met deze speciale filmeditie van Dummie de Mummie. Het gaat dus om deel 1 Dummie de Mummie en de gouden scarabee.

4+1 gratis speelgoed

Hoe doe je mee?

 • Laat hieronder een bericht achter waarin je laat weten dat je meedoet met de weggeefactie en wie de gelukkige zal zijn.

of

 • Retweet mijn tweet van deze winactie in Twitter. (Stuur me dan wel een mail op [email protected] o.v.v. “Dummie de mummie” zodat ik je emailadres heb om je te mailen als je wint.)

of

 • Laat een bericht achter bij mijn Facebookbericht van deze actie. (Stuur me dan wel een mail op [email protected] o.v.v. “Dummie de mummie” zodat ik je emailadres heb om je te mailen als je wint.)

Alle drie mag natuurlijk ook en dan maak je zelfs 3x kans!

Op zondagavond 16 november trek ik de winnaars.

 

9 Responses to Winactie: Dummie de mummie – filmeditie

 1. leuk leuk leuk. We gaan binnenkort naar de film, dus ik zou hem graag winnen voor mijn zoon en dochter, zodat ze een leuk aandenken hebben!

 2. Hoe leuk is dit, mijn dochtertje Lisanne is echt een heel groot fan van Dummie de Mummie
  Ik maak heel graag een kansje voor haar 😀

 3. Weer een leuke actie, leah is gek op dummie…

  Complimentjes over uw leuke fb en website.

  Groetjes leah en mary

 4. Leuke film om met mijn klas te kijken. Althans als ik de verhalen van de kinderen moet geloven. Het is dummie voor en na in de klas ol dit moment.

Leave a reply